Naar inhoud

Ontmoetingscentrum Kerkem

Snel naar:

Activiteiten

Het OCMW organiseert maandelijks activiteiten in het Ontmoetingscentrum (OC) Kerkem, Rerum Novarumstraat 24.

Warme maaltijden op woensdagmiddag

Iedereen die het moeilijk heeft door financiële, sociale of medische omstandigheden kan wekelijks genieten van een warme maaltijd in het Ontmoetingscentrum (OC) Kerkem.

Op het menu staat er soep, een hoofdgerecht en een dessert, incl. water en koffie. Ben je vegetariër of allergisch aan bepaalde voedingsmiddelen? Dan is er aangepaste maaltijd. Per maaltijd betaal je maximum 10 euro. Kan je je niet of moeilijk verplaatsen? Dan kan je rekenen op gratis vervoer. Inschrijven op voorhand is verplicht. Na de maaltijd is er de kans om te kaarten met andere deelnemers.

Ben je benieuwd of je in aanmerking komt voor deze hulp? Aarzel dan niet en neem contact met het OCMW Aalter. Onze mensen helpen je zeer graag verder.

Bingo-namiddag

Het OCMW organiseert elke eerste donderdag van de maand een bingo-namiddag in het Ontmoetingscentrum (OC) Kerkem, waar een tal van prijzen te winnen zijn. De bingo-namiddag start steeds om 14.00 u en duurt ongeveer 2 uur. Deelname is gratis.

Bewegingsactiviteit

Iedere 2de vrijdagnamiddag van de maand is er een activiteiten- en bewegingsnamiddag. De activiteiten verschillen iedere maand. Zo kunnen volgende activiteiten aan bod komen: turnen, knutselen, volksspelen, sporten met de Wii, filmnamiddag, wandeltocht, rugofeningen, bloemschikken...

Deze start om 14.00 u en duurt ongeveer 2 uur. Deelname is gratis. Informeer welke activiteit er deze maand op het programma staat!

Thé Dansant

Iedere vierde vrijdagnamiddag van de maand is er Thé Dansant waar muziek wordt gedraaid door onze dj. Er kan gedanst worden, maar ook de niet-dansers kunnen er terecht voor een gezellige namiddag. De Thé Dansant start om 14.00 u en duurt ongeveer 2 uur. Deelname is gratis!

 


Reservatie accommodatie

Voor reservatie van deze accommodatie neem je contact op met de cel Evenementen van het gemeentebestuur Aalter.

 


Senioreninformatiepunt (SENIP)

Iedere inwoner van Aalter, met in het bijzonder 55-plussers, kan in het ontmoetingscentrum terecht voor informatie over allerlei hulpverlening, algemene zorgvragen en spetterende activiteiten. Ontmoetingsmomenten en sociale contacten zijn een rode draad doorheen de werking.

Praktisch

Dienst aanvullende thuiszorg

Europalaan 22
9880 Aalter

 

tel. 09/325 95 95
fax 09/325 95 99
e-mail